dimarts, 25 de gener de 2011

Un imbècil prepotent

En termes nàutics, s'anomena rumb de col·lisió quan te la fotràs. Doncs hi ha gent que, tal com va per la vida, ja es veu que tard o d'hora se la fotrà. Ho porta escrit a la cara malhumorada que gasta.
Això és el que li va passar al típic prepotent -¿qui no se n'ha trobat algú alguna vegada?- que havia de viatjar en avió però el vol va ser cancel·lat per raons de seguretat... I una treballadora d'Atenció al Client de Virgin Airlines a Sydney s'encarregava d'anar trobant vols alternatius per a tots els passatgers.
De sobte, un passatger molt cabrejat ell, se salta la cua, es posa al davant de tothom, col·loca el seu bitllet en el mostrador i diu de manera exigent:
--Haig de sortir en el primer vol i en primera!
La treballadora li contesta: 
--Ho sento molt, senyor. Estaré encantada d'ajudar-lo però abans haig d'ajudar a aquests passatgers que estaven abans que vostè. Estic segura que trobarem una solució.
El passatger encara més cabrejat i ara cridant, li diu:
--Sap vostè qui sóc jo.
La noia, sense pensar-s'ho, agafa el micròfon de megafonia i anuncia: 
--Atenció si us plau", la seva veu s'escoltava per tota la terminal, "Tenim un passatger en el mostrador número 14 que no sap qui és. Si algú ho sap, i pot ajudar-lo, per favor presenti's en el mostrador 14.
Tots els altres passatgers es van fotre a riure. El passatger imbècil se la mira i li diu: 
--Ves a prendre pel cul!
I la noia li respon: 
--Ho sento senyor, però per això també ha de fer cua.
culturacolectiva.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel comentari.