diumenge, 27 de febrer de 2011

La Vanguàrdia amb accent

Diuen que mai és tard si s'arriba d'hora, només han hagut de passar 130 anys, però per fi, La Vanguardia també serà en català a partir del maig d'aquest any, segons ha anunciat avui el Comte de Godó. Fa tants anys que havia esperat aquesta notícia -perquè no ens enganyem, la seva qualitat periodística és indiscutible-, que els meus referents periodístics han hagut de ser uns altres amb més sensibilitat envers la meva llengua, com per exemple l’AVUI i recentment l’ARA. Per cert, quina coincidència més sospitosa, que això passi poc després del naixement del diari ARA, com si tinguessin por a perdre mercat...
En fi, benvinguda aquesta nova orientació d'aquest prestigiós diari, que no fa més que certificar que les crisis, també aporten coses positives.
-----
PD. Per consultar la programació televisiva, reconec que, actualment, la millor opció és la de La Vanguardia (graella TV). Amb un cop d'ull, pots comparar les diferents ofertes televisives i també consultar ràpidament de què van les pel·lícules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel comentari.