dimarts, 15 de novembre de 2011

Bona nit!

Les persones que no tenen res a dir, parlen cridant. Només cal veure determinats programes de determinades teles on es mesura la raó pel volum dels crits. Però no és el meu cas: avui no tinc res a dir, ni vull cridar, ni tampoc tinc ganes d'esforçar-me en buscar algun tema de què parlar. De fet, ara mateix l'únic que em ve de gust és anar a dormir perquè el meu estat físic és el més semblant a una deixalla, i com ja vaig deixar clar en el seu dia, el bloc no havia de suposar-me en cap moment cap obligació.
En aquest sentit, podia haver tancat l'ordinador i prou, o bé explicar tal com raja el meu estat actual de cansament provocat per no haver pogut dormir bé la nit anterior... Efectivament, he escollit la segona opció, fet que només m'ha suposat perdre cinc minuts de res. Per tant, molt bona nit a tothom i fins demà!