dijous, 12 d’abril de 2012

Qui té salut i llibertat és ric i no ho sap

Els catalans, ara som més pobres que mai i això prou que ho sabem. Fins ara teníem una llibertat d'aquella manera, ja que està prohibit fer referèndums, però almenys teníem salut o si més no, un sistema sanitari que ens deixava com nous. Això s'ha acabat perquè els metges estan encabronats pel tema de les retallades i amb raó: ells no es poden permetre errades de producció i arribaran fins on puguin. Al final, qui en sortirà perjudicat seran els clients, és a dir els malalts.
I tot això pel fet de viure a Catalunya. Us poso un tros del comentari de La Vanguardia el diumenge 10 d'abril de Jordi Barbeta que parla sobre la sanitat catalana:
"El dèficit fiscal de Catalunya, és a dir, la contribució dels catalans per sostenir l'estat espanyol es calcula entre 15.000 i 20.000 milions d'euros anuals. Amb la despesa sanitària dels bascos o dels extremenys, la sanitat catalana en comptes de 850 milions de dèficit tindria prop de 2.000 milions de superàvit. I la sanitat pública la utilitzen tant els que són independentistes com els que no".
Què, fa ràbia, eh?
Per tant, el millor que podem fer, és intentar no trepitjar mai un hospital, entre altres, perquè fins i tot les nostres infermeres hauran de marxar a l'estranger perquè aquí no podran viure. No tenim més remei que fer esport diàriament i menjar més verdura!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel comentari.