dimarts, 21 de juny de 2016

La conspiració

Avui trobo que fa molta pudor a claveguera. Algú s'ha deixat aixecada la tapa del vàter d'aquest estat que m'ha tocat aguantar tota la meva vida, catorze anys en dictadura i la resta amb una democràcia de pa sucat amb oli.
Necessito un nou país que cuidi la seva gent i no un estat espanyol permanentment en contra. 
Sóc conscient que és molt i molt difícil. però mai perdré l'esperança de ser reconegut algun dia el que sóc, català i prou, i que algun dia podré animar la meva selecció de futbol o la que sigui, cosa que ara no se'm permet.
Mentalment, fa temps que ja m'he independitzat i passi el que passi mai més tornaré a ser mentalment dependent de res ni ningú, perquè aquest procés ja no té volta enrere. I no vull saber absolutament res de qui em negui el meu dret de pertinença al territori anomenat Catalunya.
Ja n'estic bastant fins als collons (i pujant) del maltracte vitalici, no només fiscal, que em dóna aquest estat espanyol.
Ai, com espero que arribi el gran dia de la ‪#‎independència‬ i del ‪#‎nouestat‬ que serà algun dia la ‪#‎RepublicaCatalana‬!


PD. El comentari està relacionat amb aquesta notícia: http://linkis.com/www.ara.cat/politica/cPeV3


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel comentari.