divendres, 2 de setembre de 2016

Casualitats de la vida

El dimarts passat vaig estar parlant amb una persona que feia molts anys que no veia (potser 40). Va ser una conversa curta i banal, més aviat de compromís i poc empàtica per part dels dos.
Avui mentre conduïa, no sé per què, m'ha vingut al cap aquesta trobada (de moment sóc capaç de conduir i pensar alhora). De sobte, per casualitat m'he tornat a trobar amb la mateixa persona quan aquesta creuava pel pas de vianants amb el seu fill o nét i que m'ha obligat a aturar-me, encara que ella no m'ha vist.
Llavors he recordat aquella dita que diu que quan passa un fet és atzar, si es repeteix és casualitat i si passa tres cops és tradició.
En aquest cas no és cap tradició sinó un burda casualitat com tantes altres, res important.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel comentari.