dijous, 9 de novembre de 2017

Pàgines grogues

Apa, tornem-hi, som al 2017 i avui m'han tornat a deixar a la bústia el llibret de “Páginas Amarillas”. Tal qual la rebo, la llenço directament al contenidor de paper, després de retirar-li l’envoltori de plàstic. Imaginem el seu repartiment massiu i tot el cost que suposa la seva logística que acabaran com en el meu cas a la brossa...
No recordo l'última vegada que vaig necessitar consultar alguna cosa d'aquest llibret, però juraria que devia ser en el segle passat, concretament abans de l'Olimpíada de Barcelona. La veritat és que, tenint un smartphone, no té cap sentit consultar aquesta guia obsoleta. ¿Encara queda algú que pensi en aquest llibret i no pas en Internet quan necessita informació? El correu electrònic va substituir el fax i l'edat de pedra es va acabar perquè van descobrir les propietats dels metalls. Es diu evolució.
Llavors la gran pregunta és, ¿per què es continua amb aquest anacronisme? Alguna possible justificació es trobaria probablement en respondre la locució llatina “cui bono” o altrament dit preguntar-se, ¿qui se'n beneficia?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel comentari.