🅼 Ment

EL MEU PLA D'ACTUACIÓ
[El meu pla personal d'actuació per tenir cura de la ment]

🅲🅾🆂   ðŸ…¼ðŸ…´ðŸ…½ðŸ†ƒ   ðŸ…´ðŸ†‚🅿🅴🆁🅸🆃

Aspectes a tenir en compte:

PRIMER. La televisió és un lladre del temps i una màquina d'embrutar els cervells. Limita el temps que mires la televisió, especialment les notícies d'actualitat. Sigues selectiu amb els programes.

SEGON. Fes lectura de llibres. Recomano llegir-ne més d'un alhora. Es tracta de crear l'hàbit de lectura. Un bon objectiu seria 1 llibre a la setmana.

TERCER. Intenta aprendre qualsevol activitat. Per exemple, aprendre anglès.

QUART. Un bon consell per ordenar el caos mental és tenir una llibreta Bullet Journal on anotar el dia a dia i tenir perspectiva de totes les teves activitats (físiques, mentals o espirituals). A més, millores en cal·ligrafia.

Qui soc jo?  ☆ L'acceptació ☆  Ikigai ☆ Qüestionar-s'ho tot ☆ La responsabilitat o habilitat de respondre ☆ Responsabilitat ☆ Les nou passions ☆ Canvia només un mil·límetre el teu pensament  ☆ Categories dels problemes ☆ Accepta els insults ☆ Maduresa psicològica ☆ Els quatre acords  ☆ L'autocontrol ☆  L'altruisme ☆ Consells danesos per ser més feliços ☆ La sort ☆ Descobrir el concepte d'humilitat ☆ Intel·ligència emocional ☆ Els tres filtres de Sòcrates ☆ Autoestima ☆ Enfadat amb algú? ☆ Evitar que la nostra ment sigui la galleda d'escombraries de ningú  ☆  El P.E.A. ☆ Cada dia és una petita vida en 24h ☆ La realitat no es pot canviar però el pensament sí ☆ La personalitat  ☆ Tot és perfecte i necessari ☆ El mirall social ☆ Tenir una vida equilibrada ☆ Insatisfacció crònica  ☆ De la indignació a la indiferència ☆ La realitat és polièdrica ☆ Els 9 enneatipus de la personalitat ☆   Com mantenir el sentit comú ☆ El procés evolutiu de la ment ☆ Llei del mirall ☆ Llei de la causa-efecte ☆ Visió pessimista o optimista ☆ Ser optimista o pessimista ☆ Què tal estàs? ☆ La persona més important ☆ Quan es tanca una porta ☆ L'oportunitat és ara i aquí ☆ Principi KISS ☆ Segueix el teu cor i intuïció ☆ La navalla d'Ockham ☆ La frustració genera estrès ☆ Per ser feliç hem d'acceptar la tristesa ☆ La felicitat no existeix ☆ L'èxit no és un fi ☆ L'alfabet emocional SARD ☆ Carpe Diem  ☆ Tots som uns campions ☆ Tantra Totem  ☆ Somiatruites ☆ Feliç o desgraciat ☆ El cercle d'influència ☆ Les deu habilitats per a la vida ☆ Dissonància cognitiva ☆ Anàlisi de l'angoixa ☆ Llei de l'espiritualitat ☆ Si et donen una llimona ☆ Kaizen ☆ Les quatre lleis de l'espiritualitat ☆ Aurea Mediocritas ☆ El Yin i el Yang ☆ Com ser una persona estoica ☆ El poder del ara ☆ Els quatre acords ☆  L'enzim prodigiós ☆ Els 7 hàbits de la gent altament efectiva ☆ Exercici 5-4-3-2-1 ☆ Cercle de Deming ☆ Llei de Wurphy ☆  Principi de la implicació ☆ Teoria de la simplicitat  ☆  Entropia  ☆  Teoria del caos ☆ Per què hi ha persones exitoses i altres que no ho són ☆ Principi de l'impuls de l'èxit ☆

Una selecció de reflexions de creixement personal perquè trobis savis consells positius i motivadors que t'ajudin a pensar de manera intel·ligent i a ser millor persona:


Cap comentari:

Publica un comentari

Gràcies pel comentari.