🌝 Contacte

No em sento còmode a l'hora d'explicar la meva vida -i menys a desconeguts- qui soc, suposo que per una barreja de discreció i vergonya. No m'agrada fer cap stripper emocional, però si algú m'ho pregunta responc que soc com tothom, amb una part fosca i una lluminosa. I si en vols saber més, continuo.

El meu segell característic és, com una pilota de ping-pong, la contradicció, puc ser fort i dèbil, poruc i valent, confiat i desconfiat, defensor i provocador, dolç i amarg, agressiu i passiu, pensador i realitzador, estar a la defensiva i a l’ofensiva, en grup i sol, creient i escèptic, cooperador i obstaculitzador, tendre i dur, generós i mesquí. Absolutament lleial i compromès amb els altres i amb l'autoconeixement que m'aporta equanimitat, ordre, equilibri interior i disciplina a la vida. M'ajuda en l'autoconfiança i a fer que la pilota caigui en la part positiva. Se'n diu pau interior.

I els meus principis vitals són la integritat, l'honradesa, l'honestedat, la sinceritat i la responsabilitat com a conseqüència de la recerca constant d'interdependència. Soc funcional i m'agrada preveure les coses perquè el món funcioni amb els menys problemes possibles, treballar pel bé comú sense necessitat de destacar en res. M'agrada aprendre i pensar. Comprenc i accepto les debilitats dels altres perquè en algun moment jo també he pogut reflectir-les. I també les seves opinions, encara que no m'agradin. Actitud positiva conscient per contrarestar els dies "tontos" que tots tenim de tant en tant.

I si entrem en l'estil de vida, em defineixo com un de tants Homo sapiens supervivent, sedentari però esportista, d'actitud positiva moderada, m'ho qüestiono absolutament tot, únicament crec en fets comprovats, inconformista existencial, identificat més aviat amb l'estoïcisme que no l'hedonisme, autodidacta de la vida en general i sobretot un aprenent d'aprendre a millorar en l'autoconeixement i en la meva espiritualitat, la clau de la felicitat. Un alquimista de la vida que busca de manera permanent la versió millorada d'un mateix.

Ara ja coneixes una mica quina tonalitat tenen les meves ulleres amb què veig el món i què distorsionen. Tanmateix, no et creguis res sense verifica-ho.

Facebookhttps://www.facebook.com/joanmagrans