👍 Presentació

Benvinguts a Brau Assegut!
"Blog personal amb més de deu mil frases fetes, enginyoses, curioses i/o interessants"

Aquest blog neix l'any 2010 amb la idea inicial de tenir una espècie de refugi on poder distanciar-me una mica de l'exterior per entrar en el meu altre món de llibertat i explicar allò que em passés pel cap. Miro d'evitar entrar en la immediatesa de l'actualitat per no caure absorbit, encara que de vegades se'm fa difícil quan em toquen la fibra. L'única limitació imposada és no traspassar mai la línia del respecte, l'educació o el bon gust.

A més, el blog m'estimula el sentit crític, a adoptar criteris sobre qualsevol tema, a millorar les habilitats comunicatives, a aprendre coneixements tècnics per sobreviure al món tecnològic d'Internet i a descobrir que tenir un blog és un estil de vida equilibrada i una mena de gimnàs pel cervell.

Pel que fa al nom del blog "Brau Assegut"no busqueu respostes complexes, simplement per la gràcia que em va fer la primera vegada que vaig escoltar la seva traducció al català i potser per tenir-lo idealitzat pels westerns que vaig veure de petit. Per cert, és sorprenent que un indi Sioux tingués el nom que tenia, quan a Amèrica del Nord els braus eren desconeguts. En realitat, el nom original era Tatanka Iyotake, que vol dir "bisó ajagut" (recordem la pel·lícula "Ballant amb llops"). La mala traducció ve del nom en anglès "sitting bull" que literalment és brau assegut, però resulta que "bull" és l’abreviatura de "bull buffalo", que en anglès vol dir "bisó mascle", animal que sí era molt habitual per les praderes americanes. Enteneu ara per què em serveix el blog?

E S T R U C T U R A    D E L    B L O G 

✺ El menú principal:
  1. 👉 Inici. És la pàgina inicial i es poden veure les últimes entrades del blog.
  2. 👍 Presentació. Com el seu nom indica és la pàgina de presentació del blog i una petita guia de navegació per no perdre's pel camí.
  3. 🅰 Frases fetes. Aquí trobaràs un índex alfabètic de paraules (etiquetes) que ens indiquen la temàtica de les frases fetes.
  4. 🅱 Petites reflexions. Aquí trobaràs un índex de petites reflexions agrupades per categories segons les vuit dimensions vitals bàsiques.
  5. 🅲 Cos. Un pla personal d'actuació per tenir cura del cos.
  6. 🅼 Ment. Un pla personal d'actuació per tenir cura de la ment.
  7. 🅴 Esperit. Un pla personal d'actuació per tenir cura de l'esperit.
  8. 😊 Contacte. Com el seu nom indica és la pàgina de contacte amb mi. Em faria molta il·lusió qualsevol comentari, el que sigui.
✺ Forma de cerca d'informació. A través de les pàgines "Frases fetes" i "Petites reflexions" de la barra del menú principal, de la pestanya "Etiquetes" del menú lateral o bé directament a través del cercador "Cerca" de dalt a la dreta.

✺ Consulta des del mòbil. El blog està configurat pel mòbil, de tal manera que es pot convertir en una bona font de consulta de frases fetes que et poden ajudar en els comentaris que facis en les xarxes socials.

✺ Llicència Creative Commons. Sou lliures de compartir i adaptar qualsevol contingut (excepte per a finalitats comercials) del blog "Brau Assegut" de Joan Magrans i qualsevol reconeixement que es faci serà sempre benvingut.
Reconeixement – NoComercial (cc-by-nc) 
"No és necessari que les àguiles es comportin com a corbs"
(Tatanka Iyotanka)

Cap comentari:

Publica un comentari

Gràcies pel comentari.