6 de juny de 2021

El viatge de l'heroi

He llegit aquest excel·lent llibre 'El viaje del héroe' de Alexis Racionero Ragué i realment m'ho he passat molt bé. Ens mostra que el camí del creixement personal és la manera de despertar l'heroi personal que tots portem a dins i que probablement desconeixem. I aconseguir petits o grans avanços en el món que ens envolta ens pot fer més feliços. Clar que per això, és necessari creuar el llindar cap el desconegut. 
La sinopsi tracta dels viatges que han hagut de fer diferents tipus d'herois que comparteixen els mateixos arquetips, des dels antics mites fins a personatges de sèries o pel·lícules per trobar el sentit a la seva vida. Uns viatges gens fàcils i plens d'obstacles, siguin d'alliberament, de rebel·lió, iniciàtics o espirituals. 
Diferents models d'autoaprentatge on el lector sempre podrà trobar aquell amb el qual s'identifica millor i que li serveixi en la seva vida quotidiana per trobar el tresor que es troba en el nostre interior. Com diu l'autor, "hi ha moments en els quals un ha de canviar la seva vida per sobreviure, ja sigui per una malaltia física o per tocar fons psicològicament".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari.