4 de novembre de 2021

El vendedor más grande del mundo

Un clàssic de l'autor Og Mandino. Tracta d'un personatge, Hafid, que feia de cameller a Jerusalem pocs anys abans del naixement de Jesús però que volia convertir-se en el millor venedor del món. Un dia es troba amb un ancià venedor de catifes, Pathros, que li dona un cofre amb deu pergamins extraordinaris que cadascú d'aquests li ensenyarà un secret per poder ser el millor venedor del món. Aquests pergamins contenen aquests títols:
  • Pergamí 1: avui començo una nova vida.
  • Pergamí 2: saludaré aquest dia amb amor en el meu cor.
  • Pergamí 3: persistiré fins aconseguir l'èxit.
  • Pergamí 4: soc el miracle més gran de la natura.
  • Pergamí 5: viuré aquest dia com si fos l'últim.
  • Pergamí 6: avui seré l'amo de les meves emocions.
  • Pergamí 7: em riure del món.
  • Pergamí 8: avui multiplicaré el meu valor en un cent per cent.
  • Pergamí 9: faré realitat els meus somnis, plans i metes a través de l'acció.
  • Pergamí 10: demanaré ajuda a a Déu per a què em guiï.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari.