🌝 Contacte

Em presento, em dic Joan i com tothom tinc una part fosca i una lluminosa. Si em vols conèixer una mica, continua llegint. 

El meu segell característic propi d'un enneagrama 6 és, com una pilota de ping-pong, la contradicció, puc ser fort i dèbil, poruc i valent, confiat i desconfiat, defensor i provocador, dolç i amarg, agressiu i passiu, pensador i realitzador, estar a la defensiva i a l’ofensiva, en grup i sol, creient i escèptic, cooperador i obstaculitzador, tendre i dur, generós i mesquí. Absolutament lleial i compromès amb els altres i amb l'autoconeixement que m'aporta equanimitat, ordre, equilibri interior i disciplina a la vida. M'ajuda en l'autoconfiança i a fer que la pilota acostumi a caure en la part positiva. Se'n diu pau interior.

I els meus principis vitals són la integritat, l'honradesa, l'honestedat, la sinceritat i la responsabilitat com a conseqüència de la recerca constant d'interdependència. Soc funcional i m'agrada preveure les coses perquè el món funcioni amb els menys problemes possibles, treballar pel bé comú sense necessitat de destacar en res. M'agrada aprendre i pensar. Comprenc i accepto les debilitats dels altres perquè en algun moment jo també he pogut reflectir-les. I també les seves opinions, encara que no m'agradin. Amb una actitud habitual conscient que em permet contrarestar els dies "tontos" que tots tenim de tant en tant.

I si entrem en l'estil de vida, em defineixo com un de tants Homo sapiens supervivent i potser un cíborg (porto implantades lents intraolculars), sedentari però esportista, d'actitud positiva i optimisme moderat, m'ho qüestiono absolutament tot, únicament crec en fets comprovats, inconformista existencial, identificat més aviat amb l'estoïcisme que no l'hedonisme, autodidacta de la vida en general i sobretot un aprenent d'aprendre a millorar en l'autoconeixement i en la meva espiritualitat, la clau de la felicitat. Un alquimista de la vida que busca de manera permanent la versió millorada d'un mateix, imperfecte però amb marge de millora. Com el Windows, millorant la meva versió amb el pas dels anys.

Ara ja coneixes una mica la tonalitat i distorsió que tenen les meves ulleres amb què veig el món. Tanmateix, no et creguis mai res que no verifiquis abans.